Magyar felvételi előkészítő az esti képzésre

A BME GTK Idegen Nyelvi Központ Tolmács- és Fordítóképző Központja

Műszaki, gazdasági és társadalomtudományi szakfordító

valamint

Műszaki, gazdasági és társadalomtudományi szakfordító és tolmács

képzésekre felkészítő magyar nyelvi előkészítő tanfolyamot indít

A tanfolyam célja: A szakfordító és tolmács szakra korábban sikertelen felvételit tett, valamint a tudásukban bizonytalan, de felvételizni, illetve a képzésben részt venni szándékozó jelöltek felkészítése a felvételi vizsgára.

A tanfolyam tematikájaA magyar nyelvi előkészítő keretében a résztvevők megismerkedneaz értekező és az esszé típusú írásművek fő stilisztikai jellemzőivel, szerkesztéstani sajátosságaival. A foglalkozás célja továbbá az írásművek elkészítéséhez tartozó egyes lépések részletes bemutatása és a megfogalmazásuk során felmerülő néhány fontos nyelvhasználati, nyelvhelyességi kérdés tisztázása, napjaink változó nyelvhasználati jelenségeinek értékelése.

A tanfolyam időtartama: 3 x 45 perc.

Tandíj: 5000 Ft (banki átutalással fizetendő)

A tanfolyam időpontja: 2020. május 25. hétfő 16:00

A tanfolyam helyszíne: ONLINE

Jelentkezni az r.daniella@inyk.bme.hu címen lehet, legkésőbb május 21-ig, a következő adatokkal: név, lakcím, adóazonosító jel, telefonszám.

A tréning díja: 5000 Ft, melyet banki utalással kell befizetni. Amennyiben befizetésről számlát kér, kérjük az alábbi adatokat küldje el e-mailen a vegh@tfk.bme.hu címre: számlázási név, számlázási cím, adószám.

Az utalásról szóló bizonylatot legkésőbb május 22-én szkennelve vagy PrintScreennel kell elküldeni az r.daniella@inyk.bme.hu címre.