Nappali+esti

Amennyiben az angolon kívül még egy idegen nyelvet beszélsz, a nappali Gazdasági, műszaki és európai uniós szakfordító szakot és az esti Műszaki gazdasági és társadalomtudományi szakfordító vagy szakfordító és tolmács szakot egy időben, párhuzamosan is el lehet végezni, a képzések végén két diplomát szerezhetsz.

Gyakorlat, piaci kapcsolat, fordítástámogató eszközök – ezek mindegyikét megtalálod képzéseinkben. További információt az alábbi linkekre kattintva találsz.

 

Rólunk Hírek Hallgatói beszámolók Hallgatói beszámoló a TransELTE 23. konferenciájáról Hallgatói beszámoló a Magyar nyelvhelyesség című Szakma-Diák Találkozó eseményről Hallgatói beszámoló az INNOVATION IN INTERPRETING SUMMIT 2021 konferenciáról Hallgatói beszámoló a 2020/21 tanév első szakma-diák találkozójáról Hallgatói beszámoló Takács Ildikó Írásblokk és halogatás – Tények és tévhitek című előadásáról Hallgatói beszámoló Einhorn Ágnes – Írni vagy nem írni? Az íráskészség fejlesztése című előadásáról Hallgatói beszámoló a konferenciatolmács hallgatók brüsszeli tanulmányútjáról Hallgatói beszámoló Szakolczai Ágnes Webfordítás című előadásáról Hallgatói beszámoló Csiszár Nóra és Barna Domonkos előadásáról a Mentorprogram keretében Hallgatói beszámoló Peer Klára előadásáról a Mentorprogram keretében Hallgatói beszámoló a bírósági tolmácsolásról a Mentorprogram keretében Hallgatói beszámoló a 2018. évi Mentorprogram nyitómegbeszéléséről Hallgatói beszámoló az Albion Fordítóiroda látogatásáról Hallgatói beszámoló a Multi-Lingua Fordítóiroda látogatásáról Hallgatói beszámoló az Afford Fordítóirodánál tett látogatásról Hallgatói beszámoló a BME TFK 2017. évi Őszi Konferenciájáról Hallgatói beszámoló a Kezdő lépések a piacon című előadásról Hallgatói beszámoló a BME 2016-os Tudományos Diákköri Konferencia 1-es számú idegen nyelvi szekció előadásairól Hallgatói beszámoló Dr. Horváth Péter Iván előadásáról Konferenciák BME INYK ŐSZI KONFERENCIA 2023 BME INYK ŐSZI KONFERENCIA 2022 BME INYK ŐSZI KONFERENCIA 2021 BME INYK ŐSZI KONFERENCIA 2020 BME INYK ŐSZI KONFERENCIA 2019 PIACORIENTÁLT FORDÍTÓ- ÉS TOLMÁCSKÉPZÉS A DIGITÁLIS KORBAN – 2018. SZEPTEMBER 28-29 BME INYK ŐSZI KONFERENCIA 2017 Szent Jeromos Napi Találkozások – Fordító-Tolmács Módszertani Konferencia 2016 Munkatársak Történet Kelemen Éva Alapítvány Pályázatok EPER eTransFair Publikációk, kiadványok Képzéseink Távoktatás Műszaki, gazdasági és társadalomtudományi szakfordító Nappali (ÚJ!) ÚJ! Üzleti és konferenciatolmács Esti Műszaki, gazdasági és társadalomtudományi szakfordító Műszaki, gazdasági és társadalomtudományi szakfordító és tolmács Több képzés egy időben Tanfolyamok, workshopok Felvételizőknek Miért a BME TFK? Felvételi hirdetmények Üzleti és konferenciatolmács Műszaki, gazdasági és társadalomtudományi szakfordító Műszaki, gazdasági és társadalomtudományi szakfordító és tolmács Műszaki, gazdasági és társadalomtudományi szakfordító (TÁVOKTATÁS) Jelentkezés 2024. szeptembertől induló képzéseinkre Hallgatóinknak Nyílt nap Órarend 2023/24 tavasz Felvételi mintafeladatsorok Szakma-diák találkozók Mentorprogram 2024 GYIK Oktatóinknak Tanár-tanár találkozók Hasznos linkek Alumni Doktár Tantárgyi adatlapok – TAD Galéria Fórum